Strigător la cer! Tânăr de 22 de ani, găsit mort în Anglia! Rudele nu dispun de banii necesari pentru a-l aduce în ţară

Tânăr român găsit mort în Anglia © hepta.ro

Durere mare pentru o familie de români din Craiova, după ce au aflat vestea teribilă! Fiul lor în vârstă de 22 de ani a fost găsit mort în Anglia, unde se afla pentru a munci. Din păcare aceştia nu dispun de banii necesari pentru a-şi aduce fiul în ţară, urmând apoi să îl înmormânteze.

Mădălin, tânărul în vârstă de 22 de ani din Craiova se afla în Anglia de ceva timp pentru a munci, dar a ajuns să sfârşească sub roţile maşinii. Acesta a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a decedat pe loc. Vestea tristă a fost primită cu multe lacrimi şi durere din partea părinţilor săi.

Pentru a-l aduce în ţară, familia este nevoită să plătească suma de 6.000 de euro, dar din nefericire aceştia nu dispun de aceşti bani şi suspină îndureraţi cu gândul că nu vor avea cum să îşi înmormânteze propriul fiu.

„Dragi prieteni, vă reţin două minute din timpul vostru preţios. Prietenul meu, cumnatul meu, în vârsta de 22 ani, s-a grăbit să meargă printre îngeri! Această pierdere s-a petrecut în Anglia, iar pentru repatrierea trupului neînsufleţit este nevoie de ajutorul prietenilor şi oamenilor cu suflet, care doresc să ne fie alături în aceste momente foarte grele. De aceea, pentru a-i sprijini, s-a deschis un cont, în care fiecare poate contribui cu ceea ce crede că poate! Dumnezeu să îi întărească, să le dea putere părinţilor şi impreună să reuşim să le scurtăm pe cât posibil această suferinţă. Haideţi să ne unim şi să le fim alături!”, a postat cu durere în suflet cumnatul băiatului roman, potrivit adevarul.ro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro