"Sunt prea puternic, mânca-ţi-aş, şi prea şmecher". Acum e la puşcărie. Ghici cine e personajul

+2 click pentru
galerie

Se credea unul din cei mai puternici oameni din ţară. Îşi imagina cum ar fi să conducă România. Pentru el, însă, lucrurile s-au sfârşit prost. A ajuns unde nu şi-ar fi imaginat niciodată.

Este vorba despre Gigi Becali, cel care acum execută o pedeapsă de trei ani de închisoare după ce a fost condamnat  în tot atâtea dosare penale. Nu a fost tot timpul aşa pentru finanţatorul Stelei. În urmă cu cinci ani, latifundiarul se credea invincibil, lucru demonstrat şi de transcripturile aflate în dosarele sale. Ca exemplu iată o discuţie a acsetuia din 2008, atunci când Gigi era convins că a descoperit un leac pentru manevrele procurorilor.

BECALI GEORGE : Alo?
INTERLOCUTOR : Da!
BECALI GEORGE : Cancelare, hai să-ţi dau o veste, ca să vezi că sunt prea puternic, mânca-ţi-aş, şi prea şmecher şi că sunt prea inteligent, geniu, că dau la m... la DNA şi că să-mi bag p... în mă-sa... şi premiez toate ... echipele ca să-mi sugă p...!
INTERLOCUTOR : Î?
BECALI GEORGE : Înţelegi?! Dar nu premiez „mini”. Premiază LUCIAN, care nu are Ligă, care nu e acţionar la STEAUA, ca să nu intervină federaţia, că federaţia poate.
INTERLOCUTOR : Da!
BECALI GEORGE : Merg la DNA şi zic: „Daţi-mi şpagă ca să vă învăţ meserie.” Şi îi învăţ, le scriu pe hârtie despre ce e vorba şi o semnez şi le dau la m.... Bă, băiatule...fotbalistul nu este funcţionar, deci el nu poate fi încadrat ca fiind pe...mită, luare de mită. M-ai...Deci nu poate să ancheteze ei pe...ca la mită, s-o bage la mită ei pe...pe...pe fotbalist. Mă înţelegi?
INTERLOCUTOR : Da!
BECALI GEORGE : Pentru că el nu e funcţionar, el are...el are contract civil de muncă, el prestează servicii. El nu are...nu are...nu are contract de muncă. El face prestări de servicii. Şi iau de la Ministerul Muncii că el nu e funcţionar, că el prestează servicii şi nu e funcţionar, n-are statut de funcţionar...
INTERLOCUTOR : Îhî!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro