Supravieţuitoarea de la Giuleşti a făcut testul antidrog în direct, după ce mama ei a acuzat-o că îşi neglijează fiica pentru stupediante

+2 click pentru
galerie

sursa: captura video

Supravieţuitoarea de la Giuleşti îşi vrea fiica. Mama ei luptă să-şi salveze nepoata din ghearele mamei despre care spune că ar neglija-o pe cea mică. Vrea cu orice preţ să facă dreptate, iar Ştefania, fetiţa de trei anişori, să fie fericită.

Tânăra de 23 de ani îşi doreşte să îşi crească fiica, dar mama ei nu este de acord. De când este cu actualul ei iubit, fata ar fi luat-o pe căi greşite şi a căzut în patima drogurile. Cea mică îi duce lipsa mamei.
Cu lacrimi în ochi, bunica fetiţei nu mai suportă situaţia în care a ajuns fiica ei. Aceasta crede că totul porneşte de la iubitul tinerei, care o influenţează în mod negativ.
"Vreau să îi fie bine. Nu să îşi vândă din propria casă tot ce şi-a cumpărat. Pentru ce? Dacă vrei să ai o familie şi persoana de lângă tine te iubeşte, nu te pune să îţi vinzi tot din casă. Până şi casa vrea să o vândă. De aia mă lupt cel mai mult. Nu ştiu la cine să mai apelez," a declarat femeia plângând, la "Acces Direct".
Mădălina se consideră o mamă bună şi îşi vrea copilul înapoi. Susţine că nu mai vrea nimic în afară de fetiţa ei de 3 ani.
"Să mă lase în pace, să îmi iau copilul acasă, nimic mai mult," a declarat femeia pentru Antena 1, negând apoi toate acuzaţiile cu referire la droguri.
Mădălina susţine că analizele conform cărora ar fi consumat substanţe interzise ar fi ieşit aşa din cauza unor pastile pe care chiar mama ei i le-a dat. Mama ei a spus că acelea erau de fapt pentru ficat. Tinerei i s-a efectuat testul antidrog, care a ieşit negativ.
"Ea mi-a dat. Mi-ai adus o pungă de pastile, tot aşa, că mi-a fost rău. Mi-a adus pastile de dureri şi mi-a adus nişte calmante," a spus Mădălina.
Mădălina a stat puţin cu fiica ei care a intrat în platou. Femeile urmează să ajungă la o concluzie în ceea ce o priveşte pe cea mică.

Este vorba despre Mădălina, o tânără mamă de 23 de ani care, după ce şi-a pierdut primul copil, în incendiul de la Maternitatea Giuleşti, în 2010, ar fi cheltuit toţi banii pe droguri! Fata însă a mai născut o dată de atunci, dar, în loc să se bucure de fiica ei, a abandonat-o în casa bunicii, singura care pare că luptă pentru viitorul fetiței de doar 3 ani.

S:O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro