Surpriză de proporţii pentru Gigi Becali. Vezi unde a ajuns latifundiarul

Finanţatorul Stelei a fost mutat noptea trecută, fără prea mult tam-tam, în locul în care îşi va petrece următorii trei ani.
Avocaţii lui Gigi Becali au fost luaţi prin surprindere de această decizie. "Avocaţii au avut dreptul la apărare ştirbit din cauza acestei manii a secretului, de parcă sărea în aer şi Rahova, şi Jilava", a declarat Paula Iacob la un post de televiziune. "Procedura exactă e cea stabilită de regulamente. Dacă deţinutul - în cazul de faţă Becali - este clasificat într-un regim de executare a pedepsei şi a depăşit perioada de carantină, se va alege penitenciarul şi va fi transferat acolo. Sunt destule cazuri în care se face transferul deţinuţilor şi ziua, şi noaptea. Criteriile ţin de planificarea curselor", a precizat Sorin Dumitraşcu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Penitenciare.
Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul "Terenurilor" si alti trei ani in dosarul "Valiza". El a stat deja 21 de zile in carantina la Rahova. Transferul său la Jilava de ieri fusese amânat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro