Surpriză. Dosarul Mădălinei Manole ar putea fi redeschis

Tribunalul Bucureşti ar putea decide azi redeschiderea anchetei privitoare la moartea artistei Mădălina Manole.

Instanţa analizează acestă posibilitate  după ce părinţii artistei, convinşi că acesta nu s-a sinucis, au cerut reanalizarea probelor. "Sper că vom găsi oameni în justiţie care se vor apleca asupra dosarului, vor lua fir cu fir şi poate vom afla cu toţii ce s-a întâmplat cu fetiţa noastră în noaptea de 13-14 iulie 2010", spunea tatăl Mădălinei Manole, în luna ianuarie.
"Îmi merit pedeapsa de la Dumnezeu pentru că nu am pus mâna pe par şi nu i-am aruncat din curtea fetei mele ca pe nişte măsele stricate. E târziu acum, mă iartă fata. Dar nici lor nu cred că o să le fie bine. Eu nu mă rog decât pentru copilaş. Încolo, praful şi pulberea să se aleagă!. Să înţeleagă toată lumea că ură mai mare decât a noastră faţă de cei care ne-au ucis fetiţa nu există. Pentru că au băgat un suflet nevinovat în mormânt, pentru că i-au luat dreptul de a fi mamă, de a-şi creşte copilul şi de a trăi, nu vor fi iertaţi niciodată, niciodată! Şi trebuie pedepsiţi", mai spune Ion Manole. Parchetul Tribunalului Bucureşti a anunţat, prin rezoluţia din 12 iulie 2012, că s-a dispus neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor în cazul Magdalenei Anca Mircea, cunoscută publicului drept Mădălina Manole, întrucât decesul acesteia "nu a fost consecinţa vreunei fapte prevăzute de legea penală". 
Totodată, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale, în cazul soţului Mădălinei Manole, pentru determinare sau înlesnire a sinuciderii, "întrucât fapta nu există".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro