Sursa nefericirii tale se afla chiar în propria casă. Renunţă la aceste obiecte!

Renunţă la păpuşi © Pixabay

Anumite energii din casă reprezintă portalul tuturor supărărilor şi disputelor dintre oameni. De cele mai multe ori, problemele din familie sunt cauza directă a energiilor captate de anumite obiecte. 

În fiecare zi interacţionăm cu energiile din propria casă, iar acest aspect ne influenţează sănătatea fizică, dar şi modul în care gândim şi simţim. Renunţă la următoarele obiecte şi ai să observi diferenţele, notează qbebe.ro. 

1. Obiectele din perioada copilăriei. Chiar dacă îţi vine greu să renunţi la mult iubita păpuşă de la bunica sau la maşinuţa preferată, ţine minte că, în unele cazuri, aceste obiecte ne pot face în totalitate nefericiţi. Psihologii consideră că astfel de jucării "ne ţin prizonieri" în lumea copilăriei. 

2. Patul care stă nefăcut. De multe ori ne tentează să lăsăm patul nefăcut, însă specialiştii sunt de părere că un asemenea obicei nu are nicio şansă să aducă fericire într-o casă. Un om care îşi face patul zilnic este un om care ştie cum să lupte împotriva anxietăţii. 

3. Colecţiile de diferite obiecte. La un anumit moment, fiecare dintre noi a avut o pasiune pentru anumite lucruri. Cu timpul însă, în condiţiile în care colecţiile ne amintesc de trecut, indicat este să renunţăm la ele. 

4. Draperii mari şi groase. Atmosfera casei ne copleşeşte în clipa în care draperiile ne îngreunează cu o energie apăsătoare şi mohorâtă. 

5. Oglinzile. Cercetătorii din Londra susţin că prea multe oglinzi în casă tentează omul să se uite constant în ele şi să resimtă o permanentă stare de presiune şi stres. Sfatul cercetătorilor este să avem oglinzi într-un număr cât mai mic.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro