Tânără de 16 ani din Galaţi, moartă de epuizare! Ar fi fost angajată pentru 4 ore pe zi, dar a muncit mult mai mult

Foto simbol © pixabay.com

O tânără în vârstă de 16 ani din Galaţi a murit, după ce a leşinat în restaurantul în care lucra şi s-a lovit la cap. Mama tinerei acuză conducerea restaurantului că adolescenta ar fi muncit până la epuizare.

Patroana restaurantului susţine că nu este adevărat şi a depus o plângere pentru şantaj. Mama adolescentei a povestit că cea mică lucra ca ospătar şi iniţial fusese angajată pentru patru ore pe zi.

„S-au înţeles la 5 milioane, cu patru ore pe zi de joi până dumincă, iar domnul Avram a început să le facă presiune şi să muncească 14 ore de dimineaţa de la 8.00 până seara la 24.00. Şi nu le dădea nimic, nici măcar să mânânce sau să bea apă. Pe data de 15 august au fost foarte supraaglomeraţi, i-a chemat la muncă şi luni, şi marţi. La ora 24.30 seara, fetiţa a căzut din picioare, sesizând toată ziua că îi este rău şi nu mai putea să stea la muncă. A leşinat şi s-a lovit cu capul de o ţeavă metalică“, a spus mama fetei, conform adevarul.ro.

Mama fetei mai acuză că administratorii restaurantului nu au sunat la 112, ci au dus-o la o matuşă, iar a doua zi s-a simţit ş imai rău.

"A fost trei zile la terapie intensivă şi pe urmă la salon, cu perfuzii, i se băga fier pe venă pentru că ea nu putea să mânânce; nici la ora actuală, este foarte slăbită", a mai spus mama fetei.

Diagnosticul medicilor a fost: anemie carenţială formă medie, sincopă şi colaps, hematom epicranian temporal drept/TCC acut închis prin cădere de la propria înălţime, hipercalamie, surmenaj, traumatism psihic în antecendente.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro