"Tanti Maria" e încăpăţânată foc! Cât o costă pe Magda Catone problemele cu autorităţile

De mai bine de un an de zile, îndrăgita actriţă  se războieşte prin sălile de judecată pentru o nimica toată.

Magda Catone pare una dintre cele mai hotărâte persoane când vine vorba de bătălia cu instituţiile publice. Actriţa are deja la activ opt procese împotriva Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România(CNADNR) pentru că nu vrea nici în ruptul capului să plătească... 56 de euro(în treacăt fie spus o sumă mai mică decât cheltuielile de judecată). La ultimul dintre acestea, o contestaţie la executare, judecătorii au anulat, ca netimbrată, cererea formulată de Catone, însă actriţa poate ataca decizia.
Problemele Magdei Catone cu CNADNR au început în vara anului trecut când instituţia a cerut executarea silită a actriţei pentru neplata rovignetei. La începutul anului, Tribunalul Bucureşti a admis cererea şi a încuviinţat executarea pentru 56 euro. "În toate formele de executare", după cum se precizează în decizia instanţei.

Imaginea unei mărci de detergent

Magdalena-Marta Catone, cunoscută sub numele de Magda Catone, este cunoscută de  cei mai mulţi români ca "tanti Maria", din reclamele unei cunoscute mărci de  detergent. Absolventă a Academiei de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorilor Amza Pellea şi Ion Cojar, Catone mai este cunoscută şi pentru relaţia tulbure pe care a avut-o cu Şerban Ionescu. Cei doi erau în proces de divorţ în momentul în care Ionescu a decedat, în noiembrie 2012.

Citeşte şi 


Sile Cămătaru, scandal cu pumni şi sânge, în faţa judecătorilor! Incident violent la Curtea de Apel Bucureşti!

BOMBĂ! Ce făcea Alex Velea în timp ce Antonia se distra la braţul lui Vicenzo Castellano! Imagini incredibile


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro