"Ţăranul cu Maserati" l-a "ars" pe puşcăriaşul care i-a făcut "fetiţe" pe Nuţu şi Sile Cămătaru!

+2 click pentru
galerie

Puşcăriaşul care a devenit o ţintă vie, după ce a aruncat vorbe grele la adresa celor mai "grei" interlopi din România, a primit deja o lecţie.

Băcală "Europeanul", un infractor mărunt devenit celebru în spaţiul virtual, după ce i-a atacat dur pe Nuţu şi Sile Cămătaru, precum şi pe Adrian "Beleaua" Corduneanu şi "Ţăranul cu Maserati", susţine că acesta din urmă l-a "ars" pe la spate. Individul închis într-un penitenciar din Grecia a declarat, ieri, că "Ţăranul cu Maserati" ar fi contactat conducerea închisorii şi ar fi solicitat să se ia măsuri drastice împotriva lui Băcală. "Ţăranul a sunat la penitenciar, ca să se intereseze de ce am telefon în celulă! Un prăduitor şi el, ca şi fraţii Cămătaru!", a explicat Băcală (foto jos), care, "din motive tehnice", nu a mai reuşit ieri să îşi mai facă selfie-uri în celulă.

I s-a pus pata pe directorul puşcăriei

În urmă cu doar câţiva ani, când se afla la Poarta Albă, "Europeanul" l-a dat în judecată pe directorul penitenciarului, acuzându-l de abuz în serviciu, apoi i-a "sifonat" la "gardă" pe nişte afacerişti din Constanţa. Şi, pentru că a dat de gustul proceselor, puşcăriaşul a chemat-o în faţa instanţei pe o tânără din Medgidia, Gabriela C., susţinând că aceasta ar fi făcut un copil cu el şi nu îl lasă să îşi vadă odrasla. Într-un final, individul s-a ales cu o umilinţă maximă, fiindcă femeia a demostrat că tatăl copilului este altcineva.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro