Te va revoltat instant! Un bătrân de 80 de ani, jefuit de o asistentă! Totul s-a petrecut pe holurile spitalului

Caz absolut dramatic în Vaslui, unde o asistentă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean este acuzată că a furat bani din bagajul unui pacient, chiar în timp ce acesta era transportat cu o autosanitată de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă la cea de Psihiatrie, informează invaslui.ro

Ar fi trebuit să-i fie alături şi să-i acorde ajutorul de care avea nevoie, însă pentru asistentă, nmic n-a contat, aşa că a făcut un gest şocant şi anume i-a umblat bărbatului în bagaj, de unde i-ar fi sustras bătrânului aproximativ 200 de lei. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

„Iniţial bătrânul în vârstă de 80 de ani a fost internat la noi, la urgenţe şi de aici s-a decis că el să fie transferat cu o ambulanţă la Secţia de Psihiatrie. Asistentul medical de acolo a observat că pacientul nu are asupra să o anumită suma de bani, care era trecută pe foaia de observaţie că aparţinându-i. Pentru lămurirea situaţiei a fost solicitată vizionarea înregistarilor de pe camerele de supraveghere, înregistrări care ne-au fost solicitate de Serviciul de Ambulanţă şi pe care le-am pus la dispoziţia dumnealor”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder, citată de invaslui.ro.

Chiar dacă prejudiciul a fost recuperat, conducerea  Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslua început o anchetă în cazul asistentei medicale, iar aceasta riscă să-şi piardă locul de muncă.

Citeşte şi:

VIDEO SFÂŞIETOR / După 73 de ani de căsnicie, un bătrân îi cântă versuri de dragoste soţiei aflate pe patul de moarte! Ce a urmat

Cum s-a răzbunat un bătrân de 102 ani pe salvatorii care l-au împiedicat să se sinucidă! Cine este bărbatul cu nouă vieţi!

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro