Teroristul Mohammad Munaf s-a "evaporat" din puşcărie! Autorităţile române s-au făcut de râs în ultimul hal!

Mohammad Munaf (foto: nasul.tv)

Adus în ţară anul trecut, cu surle şi trâmbiţe, Mohammad Munaf, care are de executat o pedeapsă de zece ani de închisoare, este de negăsit!
Cel puţin, asta susţin judecătorii Curţii de Apel Bucureşti, care în urmă cu doar câteva zile au emis o adresă către Ministerul Justiţiei, "în vederea înaintării relaţiilor solicitate de la autorităţile judiciare din Bagdad. Totodată, magistraţii au respins o cerere depusă la doosar chiar de Munaf, în care teroristul cerea să se emită nişte adrese către "Ministerul de Interne ori Ministerul de Externe, în vederea comunicării înscrisurilor din care rezultă modalitatea de aducere în ţară a contestatorului-condamnat".
Însă, în timp ce magistraţii discută despre "modalitatea de aducere în ţară a contestatorului-condamnat", Munaf este închis la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova. Încă de anul trecut! Condamnat la zece ani de închisoare, a fost predat autorităţilor române în luna august a anului trecut, după un deceniu de la răpirea celor trei jurnalişti români în Irak, dosar în care a fost condamnat alături de omului de afaceri Omar Hayssam.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro