Testul care îţi poate schimba VIAŢA! Imaginaţia îţi joacă feste? Fă acest test psihologic de 9 întrebări!

Sursa Foto Arhiva

Pentru acest test simplu îţi trebuie o coală de hârtie şi un pix. Scrie cele nouă întrebări şi verifică la final dacă vrei ca răspunsurile să fie relevante.

Să începem

1. Imaginează-ţi o scară. Cum arată? Te urci pe ea sau cobori? Dacă te urci, până unde? Detaliază.

2. Imaginează-ţi o casă. Încearcă să o descrii - E mare, mică, veche, nouă? Intri în ea?

3. Ce ai face dacă ai da nas în nas cu un urs?

4. Imaginează-ţi şi apoi descrie o stradă.

5. Găseşti nişte chei. Câte sunt şi din ce material? Le iei sau le laşi acolo unde le-ai găsit?

6. Imaginează-ţi un sfeşnic - Din ce material e făcut?

7. Vezi un cal. Ce faci?

8. Imaginează-ţi un cub. Descrie-l. Din ce material e, ce mărime?

9. Scrie pe o hârtie în orice ordine doreşti următoarele cuvinte: scară, cal, sfeşnic.

Interpretare


1. Scară reprezintă progresul profesional. Dacă le urci, atunci avansezi uşor uşor, însă dacă le cobori înseamnă total opusul.

2. Casa reprezintă moartea. Dacă intri în casă, atunci eşti împăcat cu ideea de moarte. Dacă ţi-ai imaginat o casă părăsită, bântuită, atunci îţi asumi multe riscuri şi îţi place să trăieşti pe muchie de cuţit.

3. Ursul reprezintă comportamentul sexual. Spre exemplu, dacă ai spus că aştepţi că ursul să facă prima mişcare şi, între timp, stai calm, atunci nu obişnuieşti să iei iniţiativa în relaţia de cuplu şi aştepţi că partenerul sau partenera să fie mereu cel cu iniţiativa.

4. Strada este viaţa ta. Spre exemplu, dacă ţi-ai imaginat o stradă care se bifurcă, atunci apar noi oportunităţi pentru ţine. În cazul în care e o stradă dreapta, atunci nu apar prea multe obstacole.

5. Cheile sunt prietenii tăi. Fie că sunt vechi sau noi, ori vrei să le iei cu ţine sau să le laşi acolo, toate detaliile sunt în strânsă legătură cu modul în care îţi vezi prietenii.

6. Sfeşnicul simbolizează dragostea pe care o primeşti de la cei din jur. Sticlă reprezintă fragilitate. Cristalul este puţin mai rezistent decât sticla, dar şi mai preţios. Metalul este puternic, nu se distruge uşor, însă rugineşte în timp dacă nu este curăţat şi îngrijit cu regularitate.

7. Calul reprezintă partenerul de viaţă. Răspunsul la această întrebare te da de gol şi arată cum îţi vezi, de fapt, partenerul de viaţă, dar şi modul în care te porţi într-o relaţie.

8. Cubul reprezintă personalitatea ta. Plasticul semifica rigiditatea ideilor, precum şi caracterul puternic. Sticla reprezintă fragilitate. Orice alt material moale reprezintă sensibilitate. Lemnul indică o persoană echilibrată.

9. Ordinea în care ai aşezat aceste 3 elemente reprezintă priorităţile tale în viaţă. Spre exemplu, dacă ai pus pe primul loc scările, apoi calul şi apoi sfeşnicul, atunci eşti o persoană echilibrată care are planuri realiste. Nu iei decizii pripite şi nu-ţi poţi închipui să ai succes fără să fii susţinut de partener sau parteneră.  Dacă ai ales calul pe primul loc, eşti genul care pune dragostea mai presus de orice. Cei care aleg sfeşnicul pe primul loc pun preţ mare pe prietenie.
 

T.S

Citeşte şi:
Acest test vă va pune în dificultate! Tu poţi să îl rezolvi?
TEST! Alege una dintre imagini şi află ce CREDE PERSOANA pe CARE AI PUS OCHII despre tine. Vă cuplaţi ori ba?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro