Testul colierului îţi dezvăluie totul despre tine. Află în ce tipar de femeie te încadrezi

Află în ce tipar de femeie te încadrezi © Zen Magazine

Colierele reprezintă eleganţă, bun gust şi rafinament. Din aceste motive, testul colierului îţi dezvăluie în ce tipar de femeie te încadrezi, în funcţie de alegerea ta. 

Colierele pot fi strălucitoare, mai puţin strălucitoare sau simple, însă alegerea pe care o faci îţi poate dezvălui numeroase lucruri despre tine, notează Zen Magazine.

1. Colierul numărul unu este adresat femeilor care ştiu să se îmbrace şi să îşi  aranjeze părul. Aceste femei pun cosmeticele pe primul plan. 

2. Colierul numărul doi este potrivit femeilor inteligente, care au un suflet bun. Aceste femei sunt extrem de sensibile.

3. Colierul numărul trei este bijuteria adresată femeilor active, mereu în mişcare. Sub nicio formă nu le poţi distrage din activităţile în care sunt implicate.

4. Colierul numărul patru se potriveşte femeilor familiste, femei care caută un bărbat familist şi îşi doresc să formeze relaţii strânse în cuplu.

5. Colierul numărul cinci se pliază femeilor puternice, cu nervi de oţel. Aceste doamne tânjesc în permanenţă să îşi depăşească propriile limite.

6. Colierul numărul şase este adresat femeilor care caută împlinirea materială şi luxul. Aceste doamne se îmbracă extravagant şi strălucitor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro