VIDEO / Ţi se ridică pielea de pe mâini! Reacţia unui adolescent care a supravieţuit unui transplant de inimă, de neimaginat! Videoclipul face înconjurul lumii

Captură: Youtube

În timp ce alţi adolescenţi de vârsta lui se bucură de cele mai noi gadgeturi ori de ieşirile cu prietenii, un băiat de 15 ani a trecut prin momente delicate, după ce a fost supus unui transplant de inimă.

Şansele de supravieţuire ale lui Trevor Sullivan, un adolescent de 15 ani din Michigan, erau minime, iar acest lucru nu i-a fost ascuns nici de medici şi nici de părinţi, tocmai de aceea, reacţia lui atunci când se trezeşte şi îşi dă seama că operaţia a avut succes este mai de impact.

“Sunt atât de fericit! Am aşteptat atât de mult… Pot să respir şi să vorbesc din nou. Mă simt minunat. Nu m-am simţit niciodată atât de bine!”
, spune el, copleşit de emoţii.


Evident, întreg momentul a fost filmat, iar imaginile inedite cu reacţia puştiului au făcut înconjurul lumii.

În urmă cu doi ani, adolescentul a ajuns la medic crezând că are o răceală puternică. În urma investigaţiilor, însă, acesta a aflat că tocmai suferise un infarct. Mai mult de atât, singura lui şansă de a avea o viaţă normală este un transplat de inimă, iar şansa a primit-o recent, când a trecut cu bine după o operaţie dificilă, ce a durat ore întregi.

Citeşte şi:

Jimmy Carter, bolnav de cancer! Care este starea fostului preşedinte al SUA

Timp de 10 ani a trăit cu ideea că este grav bolnav! Nea Mărin: "Pentru mine însemna că sunt pe ultimul drum"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro