Ţi-a rămas mâncare de la masa de Paşte? Nu o arunca! Refoloseşte mielul şi ouăle
Publicat pe 15.04.2015 la 17:27 Actualizat pe 15.04.2015 la 17:28
Românul găteşte mai mult decât poate mânca! Astfel, după Paşte rămân foarte multe alimente, dar surplusul poate fi refolosit. Există reţete delicioase din miel şi ouă.
Românul găteşte mai mult decât poate mânca! Astfel, după Paşte rămân foarte multe alimente, dar surplusul poate fi refolosit. Există reţete delicioase din miel şi ouă.
Foloseşte carnea de miel pentru frigărui delicioase
Nu te grăbi să arunci carnea de miel, mai ales dacă este parfumată cu usturoi şi verdeţuri. Taie carnea de miel în cuburi mari şi foloseşte-o pentru a pregăti delicioase frigărui.
Citeşte continuarea aici.
L.F.
Citeşte şi: