Ţi-l aminteşti pe ''Micul Hercule''? Trece printr-o dramă. Tatăl celui mai puternic copil din România e disperat să găsească o salvare

+3 click pentru
galerie

Giuliano Stroe © Facebook

Giuliano Stroe, numit şi ''Micul Hercule'', trece printr-o problemă destul de dificilă. Cel mai puternic copil din România ar putea fi obligat să renunţe la şcoală, deoarece microbuzul şcolar cu care băiatul face naveta până la şcoală, nu mai primeşte benzină din partea autorităţilor locale.

”De vreo două-trei săptămâni încoace, microbuzul școlar nu mai face tura cu copiii care termină la ora 13:00! L-am întrebat pe domnul director despre această problemă și mi s-a spus că nu sunt bani pentru a face cursa de la ora 13:00, așa că copiii trebuie să aștepte o oră! La școală, ca să ajungă acasă să mănânce, domnul director manâncă prânzul la ora 14:00 ? Nah.nah...nah. De fapt, microbuzul școlii ar trebui să facă la ora prânzului trei curse și anume una la 12:00 cu cei care au 4 ore, o cursă la ora 13:00 cu cei care au 5 ore și o cursă la ora 14:00 cu elevii care au 6 ore. Eh! Dragi cetățeni, stimată audiență, primăria comunei Icoana nu mai are bani pentru motorină!”, a mărturisit Iulian Stroe, tatăl băiatului, pe o reţea de socializare. 

Giuliano Stroe a devenit cunoscut, după ce la vârstade 5 ani a reuşit să intre în Cartea Recordurilor, ca fiind cel mai puternic copil din lume. Acesta executând un exerciţiu foarte dificil pentru vârsta lui. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

I.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro