Top 3 poziţii sexuale care îţi fac un corp de invidiat! Fetelor, la treabă!

A venit vara, fetele îşi etalează formele perfecte la piscine, la mare, în cluburi. Vrei să fii ca ele? Efortul pe care trebuie să-l depui este unul cât de poate de satisfăcător!

Îmbină utilul cu plăcutul şi fă sex, mult sex. Principalele poziţii recomandate de specialişti pentru arderea unui număr cât mai mare de calorii sunt cea a leneşului, a misionarului şi lotus.

Poziţia leneşului este perfectă pentru sculptarea unei talii de viespe. Bărbatul stă pe spate, iar femeia deasupra lui, sprijinindu-se pe tălpi, cu spatele la el. Datorită efortului muscular susţinut prin mişcări lascive din mijloc, doamna sau domnişoara va da jos cu siguranţă dulciurile consumate, căci este echivalentă cu 10 minute de exerciţii cardio.

Poziţia misionarului presupune efort atât din partea bărbatului, cât şi a femeii. Poziţia clasică, dar mereu la modă echivalează cu 3 minute de exerciţii cardio, dacă mişcarea din pelvis a femeii este una intensă.

Poziţia lotus, în care bărbatul îşi ţine iubita în poală, cu picioarele stânse în jurul lui, solicită ambii parteneri. Bărbatul îşi va lucru în special muşchii abdominali, pe când femeia îşi va solicita atât abdomenul, cât şi picioarele. Bineînţeles că partenerul îşi poate ajuta iubita, ţinând-o cu mâinile de şolduri.

Acestea fiind spuse, spor în lupta cu kilogramele!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro