TOPEȘTE GRĂSIMILE din corp cu CEAIUL de LEUȘTEAN! Face minuni și în lupta cu alte boli
Publicat pe 11.02.2017 la 11:05 Actualizat pe 11.02.2017 la 11:10
Puțini sunt aceia care știu despre minunile pe care le face ceaiul de leuștean. Printre acestea se numără topirea grăsimilor din organism, redarea strălucirii tenului, detoxifierea. O altă caracteristică principală a leușteanului este aceea că are proprietăți afrodisiace.
Puțini sunt aceia care știu despre minunile pe care le face ceaiul de leuștean. Printre acestea se numără topirea grăsimilor din organism, redarea strălucirii tenului, detoxifierea. O altă caracteristică principală a leușteanului este aceea că are proprietăți afrodisiace.
Potrivit specialiștilor, frunzele și rădăcinile de leuștean se folosesc pentru tratamentul următoarelor afecțiuni: hidropizie, reumatism, boli de inimă, gută. De asemenea, rădăcina de leuștean e foarte bună la eliminarea apei din corp, în tratamentul bolilor de stomac, potrivit efemeride.ro. La tratamentul erupțiilor de pe piele, se folosește un decoct din frunze și rădăcini râse de leuștean.
Ceaiul de leuștean e laxativ, dezinfectant și antialergic. Această licoare-minune e excelentă nu numai ca să dai jos kilogramele, ci și pentru a da strălucire tenului, pentru a scăpa de toxinele care încărca organismul. Specialiștii recomandă să se bea în fiecare seară câte o cană din acest ceai cald sau rece, după gust.
Cum se prepară ceaiul de leuștean
Efectele în urma consumului de ceai de leuștean sunt topirea surplusului de grăsimi de pe ficat, a celor de pe inimă și o circulație bună. Infuzia de frunze se prepară astfel: o linguriță cu vârf cu frunze de leuștean la o cană cu apa clocotită. Se lasă un minut, se strecoară. Specialiștii recomandă să se bea până la trei căni de ceai de leuștean pe zi.
D.D.