Toţi îl credeau în spatele gratiilor, însă Alina Vidican a scăpat "porumbelul"! Care este adevărul despre soţul ei!

Alina Vidican a devenit mamă pentru a doua oară, iar soţul ei a primit vestea cea mare din spatele gratiilor. Odată ce a ajuns în ţară , frumoasa blondă a avut parte de surpriza vieţii ei: soţul ei a aşteptat-o acasă, cu sufletul la gură.

A adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, tocmai în Miami, departe de ochii curioşilor şi de soţul ei, care se află în închisoare, unde îşi execută pedeapsa de 6 ani şi 4 luni. Zilele trecute, Alina Vidican a revenit în ţară cu micuţa Gloria Elena, iar acasă au avut parte de o adevărată surpriză: "Soţul meu a primit o permisie scurtă în care a apucat să stea cu fetiţa noastră. Am fost extrem de fericită, iar momentul a fost cu adevărat emoţionant. Pentru puţin timp am fost familia unită şi împlinită la care am visat atâta timp", a mărturisit Alina Vidican, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

A născut o fetiţă de nota 10

"A fost extrem de emoţionant. Ne bucurăm că am ajuns acasă şi cea mică este bine. Am avut o sarcină şi o naştere uşoară. Suntem extrem de fericiţi, micuţa ne umple sufletul de bucurie şi dragoste. Încă încercăm să ne obişnuim cu fusul orar. Nu am reuşit să dorm toată noaptea. Gloria Elena este foarte bine şi creşte pe zi ce trece din ce în ce mai frumos", a adăugat soţia fostului acţionar de la Dinamo.

Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi mai au împreună un băieţel în vârstă de 2 ani, pe nume George Alexandru. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani) şi pe Patrick (16 ani). În anul 2014, soţul Alinei a fost dat în judecată de o avicată, Simona Dana Voiculescu, care a demonstrat că are îmăpreună cu acesta o fetiţă în vârstă de 8 ani. În prezent, bărbatul se află în închisoare, unde îşi execută pedeapsa de 6 ani şi 4 luni cu executare în "Dosarul Transferurilor".

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro