Tragedie în Neamț! Un adolescent a ars de viu în propria casă

Tragedie în Neamț! Un adolescent a ars de viu în propria casă (imagine ilustrativă) © monitorulneamt.ro

Un adolescent, în vârstă de 16 ani, a murit în chinuri, ars de viu, în propria casă, în urma unui incendiu produs în Neamț.

Incendiul s-a produs într-o casă din localitatea Borlești, iar trupul adolescentului a fost găsit carbonizat într-una din încăperi, după ce întreaga gospodărie a fost curpinsă de flăcări. Autoritățile au fost anunțate prin intermediul unui apel la 112, iar pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului cu două autospeciale de stingere.

"Pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț intervin cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Borlești. Incendiul se manifestă generalizat", au transmis reprezentanţii ISU Neamţ. Pompierii s-au luptat timp de o oră și jumătate cu flăcărie nimicitoare, până să intre în locuință și să găsească trupul carbonizat al adolescentului, scrie monitoruldeneamt.ro.

Incident asemăntor, în Giurgiu

O altă tragedie a avut loc în urmă cu câteva zile, în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. Un bărbat de 63 de ani a fost găsit carbonizat în propria locuinţă, după ce a fost victima unui incendiu. La faţa locului au ajuns imediat echipajele de salvare. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. De asemenea, la locul tragediei s-a deplasat şi un echipaj SMURD.  Din păcate, pompierii nu l-au mai găsit în viață pe bărbat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro