Tragic! Actrița XXX moartă la 20 de ani, disperată să trăiască: "Știa că zilele îi erau numărate"

+4 click pentru
galerie

Olivia Nova a fost găsită moartă, în Las Vegas, la 20 de ani. © Twitter

Povestea Oliviei Nova, actrița de filme pentru adulți care a murit la numai 20 de ani, continuă să devină din ce în ce mai tragică.

Un prieten apropiat al tinerei a dezvăluit, pentru publicația Mirror, că fata fusese avertizată de doctori că stilul ei de viață i-ar putea aduce moartea și că ea dorea cu disperare să prevină acest lucru.

"(n.r. Olivia) știa că zilele îi erau numărate, i-a fost comunicat acest lucru de doctori, în octombrie. Era la casa unei prietene, încercând să se reabiliteze. Avusese trei zile fără absolut nimic. Spusese că voia să-și schimbe stilul de viață. M-a privit în ochi și mi-a spus, 'Vreau să mă opresc și să-mi schimb viața. Am o familie care mă iubește.'," a fost declarația lui Jimmie Romero, prietenul tinerei.

Acesta a mai mărturisit că a implorat-o pe fată să se interneze la un ospiciu, pentru a primi ajutor în legătură cu dependențele ei. Olivia, însă, a amânat acest lucru, pentru a oferi sprijin unei prietene care se afla, la rândul ei, într-o situație întunecată.

Olivia Nova, pe numele ei adevărat Lexi, a fost găsită moartă în Las Vegas, săptămâna trecută.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro