Tragic! Un cunoscut milionar a murit după ce a căzut de la balconul unui hotel

+2 click pentru
galerie

Henry Badenhorst © Facebook

Un milionar a murit după ce a căzut 23 de etaje de la balconul unui hotel din Africa de Sud. Şocant este că aceeaşi tragedie s-a întâmplat şi în urmă cu un deceniu, când în anul 2007, partenerul acestuia a căzut de la balconul unei clădiri din Londra şi a decedat.

Henry Badenhorst a pus bazele celui mai mare site de întâlniri dedicat persoanelor gay din lume, împreună cu partenerul său, Gary Frisch, care a murit într-un mod identic în urmă cu 10 ani.

Autorităţile au declarat că moartea milionarului nu este suspectă. Aceasta a căzut de la balcon, printr-un geam de sticla şi a aterizat pe capota unei limuzine care aştepta în faţa hotelului.

Moartea sa a cauzat doar suferinţă, mulţi oameni au primit vestea cu tristeţe şi au postat mesaje de rămas bun. "O să fii mereu în inimile noastre" au postat reprezentanţii site-ului pentru întălnirile gay.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro