Transformare RADICALĂ a soţiei lui Tamaş! A slăbit considerabil, însă nu s-a oprit aici!

+3 click pentru
galerie

În timp ce soţul ei ocupă în continuare primele pagini ale ziarelor cu scandalurile şi golurile date, Ioana Tamaş, soţia fostului stelist face schimbare după schimbare.

Nu mai este un secret faptul că fotbaliştii au căutat dintotdeauna ca soţiile lor să fie extrem de frumoase. Nici Tamaş nu se abate de la regulă, alegerea lui fiind de departe una extrem de potrivită. Ioana a reuşit să slăbească considerabil în urma sarcinii, iar atunci când nu se ocupă de creşterea fiicei lor, Selena, tânăra dă fuga la sala de fitness, pentru câteva minute de mişcare.  Exerciţii care o ajută să fie, fără îndoială, una dintre cele mai sexy soţii de fotbalist. Cu un corp de invidiat, Ioana nu s-a oprit aici. De curând, soţia fotbalistului a mai bifat o schimbare de look şi a ales să îşi vopsească părul. Blondă, bronzată şi bine tonifiată, Ioana reuşeşte să sucească minţile bărbaţilor cu fotografiile pe care le postează.

Îşi mai doresc un copil

Gabi şi Ioana s-au căsătorit în iunie 2012, după opt ani de relaţie, la Braşov, în oraşul lor natal. Naşii celor doi au fost Mihaela şi Nicu Gheară. Cu două luni înainte de nuntă, fotbalistul a devenit pentru prima dată tată, după ce soţia sa a născut o fetiţă, Selena. De curînd, Ioana a anunţat că îşi doreşte să devină din nou mamă. “Ca orice familie normală, ne mai dorim un copil. O să vedem cînd o să vină, nu-i nimic programat”, a dezvăluit Ioana.

Citeşte şi:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro