Transformare ŞOC! Cum arăta "exoticul" de la "Burlăciţa" înainte de a participa la concurs! Acum vrea să o cucerească pe Daniela Crudu, însă în trecut era un tânăr banal!

+2 click pentru
galerie

Este fără doar şi poate unul dintre cei mai interesanţi concurenţi. Cu un aer exotic şi un corp de invidiat, Suhaib Meshah a reuşit să o cucerească pe "burlăciţa" Daniela Crudu şi nu s-a oprit aici. Reprezentantele sexului frumos s-au arătat impresionate de noua prezenţă din show-ul de la Antena 1, însă tânărul originar din Iordania nu a fost mereu un sex simbol.

Suhaib Meshah este cel care a reuşit să stârnească destul de multe antipatii, ale bărbaţilor, dar şi extrem de multe complimente din partea femeilor, iar toate astea se datorează fizicului de invidiat, dar şi a aerului exotic pe care îl emană. Totuşi, cu mult înainte de a se hotărî să participe la reality show-ul "Burlăciţa", tânărul în vârstă de 25 de ani era un bărbat...banal.

Cu câteva kilograme în plus, cu ţinute deloc în tendinţe şi părul mai scurt, Suhaib nu ieşea prea mult în evidenţă, ba din contră. Reporterii SPYNEWS.ro au descoperit o serie de fotografii inedite, în care tânărul din Iordania este aproape de nerecunoscut. Totuşi, cu multă ambiţie, Suhaib a reuşit în scurt timp să ajungă la greutatea pe care a visat-o şi să devină model chiar şi peste hotare.

 În urmă cu aproape zece ani, familia lui a trecut printr-un proces, prin care cereau cetăţenia română, fapt care s-a şi întâmplat, pentru mama şi surorile lui, însă nu şi pentru el.

Contactat de către reporterii SPYNEWS.ro, Suhaib Meshah a explicat care a fost de fapt toată povestea acelui proces. "Tata a moştenit de la bunicul meu statutul de refugiat politic în Statele Unite ale Americii, iar prin prisma faptului că eu sunt singurul lui băiat, am putut să obţin şi eu acest paşaport" , a declarat Suhaib. La o vârstă atât de fragedă, îi era practic imposibil să obţină paşaportul de care avea nevoie, cel de refugiat, reuşind asta doar după ce tatăl său a reușit să obțină actele de care avea nevoie. "Urmează să obţin cetăţenia română anul acesta. În luna noiembrie voi da testul pentru obţinerea cetăţeniei. Nu am aplicat până acum, pentru că eu am obţinut paşaport de refugiat politic, care îmi oferă aceleaşi drepturi ca unui cetăţean normal", a mai spus Suhaib.

Citeşte şi:

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro