Transformare spectaculoasă a fiicei lui Anghel Iordănescu! Fetiţa cuminte s-a făcut bombă sexy

Nea Puiu are, cu siguranţă, cu ce să se mândrească! Pe lângă performanţele din sport, antrenorul echipei naţionale de fotbal are patru copii minunaţi. Dacă cei trei băieţi sunt pasionaţi de fotbal şi îi calcă tatălui pe urme, singura fată a lui Anghel Iordănescu are cu totul şi cu totul alte pasiuni.
Eduard, Andrei, Alexandru şi Maria sunt cele mai de preţ comori ale celebrului antrenor Anghel Iordănescu. Extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa personală, legenda fotbalului românesc o ţine departe de ochii curioşilor şi pe mezina familiei. Maria a împlinit de curând 18 ani şi este cunoscută ca fiind febleţea tatălui ei. Nu şi-a dezamăgit părinţii şi nici nu a trecut peste cuvântul lor, însă atunci când nu studiază conştiincios, Maria Iordănescu reuşeşte să îi lase pe toţi cu gura căscată.
Are un corp de invidiat şi nu se sfieşte să îl arate cu fiecare ocazie. Astfel că, zilele trecute, fiica cea mică a antrenorului le-a sucit minţile reprezentanţilor sexului puternic. Într-o rochie extrem de scurtă şi mulată de culoare roz, Maria a petrecut până în zori într-un club de fiţe din Capitală, alături de prieteni, dar şi de noul ei iubit. 
Unul dintre băieţi se visează preot
În vârstă de 22 de ani, fiul cel mijlociu al antrenorului a vrut şi el să fie fotbalist. Asta pentru scurt timp, însă, deoarece s-a reprofilat imediat spre Teologie. Potrivit surselor noastre, vestea că băiatul lui vrea să fie preot i-a umplut sufletul de bucurie lui Anghel Iordănescu.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro