BOALĂ sau TERTIP? "Transportul cu duba l-ar fi putut UCIDE pe Sorin Oprescu!"

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, se află de două săptămâni în arest preventiv, iar luni a ajuns la spital, după ce a acuzat o stare de rău. Ieri, Oprescu a repetat drumul la spital, iar doctorul Tudor Ciuhodaru spune că transportul cu duba, fără targă şi oxigen, i-ar fi putut fi fatal.

"Domnul Oprescu este diabetic, iar la persoanele cu această afecţiune infarctul nu prea doare. Cel mai adesea, apar astenie, transpiraţie, greaţă, edem pulmonar, insuficienţă cardiacă şi chiar sincopă, nu durerea aceea tipică infarctului, care radiază în mandibulă şi în spate. Dânsul se află într-o stare de stres maxim, oboseală şi disconfort, ceea ce duce, în organism, la o descărcare de catecolamine ce pot genera tahicardie, spasm coronarian, iar riscul unui infarct creşte. La cum îl cunosc, dânsul este o persoană orgolioasă şi sunt convins că nu face circ, ci chiar a avut probleme reale", a spus doctorul Ciuhodaru pentru "Ring".

"Ideal este ca pacientul să fie spitalizat, ţinut sub observaţie şi instituit un tratament, cu atât mai mult atunci când vorbim despre o persoană în vârstă de 64 de ani, cu diabet şi dureri precordiale. În caz că se înrăutăţeşte situaţia, se poate face o eventuală intervenţie pentru revascularizare prin stent. Transportul cu duba l-ar fi putut ucide pe Oprescu. Un pacient cu dureri precordiale trebuie dus pe targă şi cu mască de oxigen", a adăugat Ciuhodaru.

Primar general al Capitalei începând din 2008, Sorin Oprescu a fost reţinut preventiv la începutul lunii septembrie pentru că a luat mită 25.000 de euro. El a fost suspendat pe 15 septembrie din funcţia de primar, mandatul său fiind preluat de Marin Dan Ştefănel. Oprescu are 63 de ani şi, de meserie, este medic.

SURSA FOTO: Spynews.ro

CITEŞTE ŞI: 

Sorin Oprescu, REŢINUT DE DNA pentru luare de mită! Primarul Capitalei ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători

Sorin Oprescu, în arest preventiv pentru 30 de zile

Alina Vidican, cel mai emoţionant interviu după naşterea fetiţei! "Suntem extrem de fericiţi!"

Speak a spus tot despre nunta cu Adelina! Când va avea loc fericitul eveniment

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro