Trebuie să ştii acest lucru! Ce se întâmplă dacă bei PATRU ori CINCI căni de cafea pe zi! Efectele sunt nebănuite

Sursa foto: Perfecte

Multe persoane sunt "prinse" într-un program haotic, iar pentru a face faţă tuturor sarcinilor pe care le au de îndeplinit, multe persoane ajung să consume o cantitate mare de cafea, precum patru ori chiar cinci căni pe zi.

Deşi numeroşi oameni consideră că nu este sănătos să consume o cantitate mare de cafea, studiile arată, conform secretele.com, că un consum de trei-cinci ceşti de cafea pe zi reduce riscul de moarte prematură.

Mai exact, conform aunui studiu realizat de profesorul Ming Ding, din cadrul Şcolii de Sănătate Publică T.H Chan de la Harvard, ingredientele bioactive din cafea reduc rezistenţa la insulină şi pot preveni, de asemenea, inflamatiile.

Mai mult de atât, consumul de cafea reduce riscul de a te îmbolnăvi de boli de inimă, de Parkinson, de depresie, de diabet zaharat de tipul 2, precum şi riscul de sinucidere. Cafeaua are un efect pozitiv asupra stării generale de sănătate, atât cafeaua cofeinizată cât şi cea decofeinizată.

Totuşi, toate aceste beneficii miraculoase ale cafelei au efect numai în cazul persoanelor care au un stil de viaţă sănătos. Femeilor gravide, dar şi celor care alăptează  ori adolescenţilor nu le este recomandat să consume o cantitate prea mare de cafea.

Citeşte şi:

CEL MAI PUTERNIC REMEDIU. Iei 4 linguri pe zi din acest amestec şi cancerul dispare

Aplică asta pe faţă în fiecare seară şi scapi GARANTAT de ACNEE. Costă 2 lei

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro