Trucurile care "îți țin de șase" de Paște. Grăsimea nici nu se va apropia de corpul tău
Publicat pe 25.03.2018 la 16:41 Actualizat pe 25.03.2018 la 16:49
Paștele reprezinta sărbătoarea care reunește familia la aceeași masă, cu aceleași mâncăruri de ani și ani, dar și cu kilograme în plus de fiecare dată.
Paștele reprezinta sărbătoarea care reunește familia la aceeași masă, cu aceleași mâncăruri de ani și ani, dar și cu kilograme în plus de fiecare dată.
Alimentele tradiționale de Paște îți încântă simțurile și ai impresia că papilele gustative mai că dansează, însă excesul acestor mâncări nu îți aduc niciun beneficiu pe termen lung. Ține cont de următoarele trucuri, dacă vrei să te mai cuprindă hainele:
1. Alimentele grele, în prima parte a zilei. Indicat este să îți satsifaci poftele culinare în prima parte a zilei, întrucât în timpul serii vei putea să sari peste mâncărurile grele.
2. Ceaiul verde nu trebuie uitat. Dacă ai mâncat mai mult decât trebuia, ceaiul verde îți ajută digestia și înlătură senzația de balonare.
3. Fără fructe! Nu îți vine să crezi, nu? Nu consuma fructe după ce ai mâncat dulciuri. Aportul de calorii din fructe se va îmbina cu aportul de calorii din dulciuri și acesta va reprezenta un dezastru alimentar de proporţii.
4. Kiwi și anans. Aceste fructe sunt recomandate pentru consumul imediat. După ce ai mâncat, kiwi și ananasul sunt soluția perfectă după o masă îmbelșugată.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.G.