Tulburător. Mesajul transmis de iubitul Denisei, tânăra moartă în accidentul din Lugoj: " Inima mea refuză să mai bată fără tine..."

+3 click pentru
galerie

Denisa Cruceru, tânăra moartă în accidentul din Lugoj © Observator

Denisa Cruceru, tânăra moartă în accidentul din Lugoj, este plânsă cu lacrimi amare de iubitul său.

Denisa Cruceru a murit într-un accident cumplit, pe şoseaua de centură o oraşului Lugoj. În urma răsturnării vehiculului, Denisa Cruceru nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. 

Iubitul Denisei, Elly, nu îşi revine din starea de şoc în care se află. Golul său din inimă rămâne neacoperit, iar băiatul refuză să accepte moartea timpurie a fetei.

"Nu îmi vine să cred așa ceva...Sunt în stare de șoc. De ce tocmai tu? De ce Dumnezeu a vrut să te ia așa devreme? Nu pot să cred așa ceva! Cine mă mai enervează pe mine? Cine mă mai stresează? Cine îmi mai spune mie că mă iubește și că nu poate să stea fără mine? Cine, inima mea, cine? Nu mai pot, nu pot să cred așa ceva! Inima mea refuză să mai bată fără tine! Tu erai tot ce aveam mai drag, tot ce iubeam mai mult pe lumea asta! Refuz să cred că nu mai ești printre noi, refuz să cred ca Dumnezeu te-a vrut acolo sus. Mi-ai lăsat un gol în inimă, gol pe care nimeni nu-l poate umple. Nimeni nu mă va mai iubi așa cum ai făcut-o tu. Te iubesc și te voi iubi toată viața mea, suflețelul meu! Vei rămâne etern în inima mea. Mă uit în jurul meu și te văd doar pe tine. Îți văd zâmbetul tău frumos, zâmbet care mă făcea și pe mine să zâmbesc. Îți văd ochișorii tăi plini de iubire. Refuz să cred că nu mai ești. Vei rămâne mereu în inima și suflețelul meu, iubirea mea. Nu te voi uita niciodată, Denisa mea!", a scris băiatul pe o reţea de socializare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro