UIMITOR! Părţi ale corpului uman vor dispărea în viitor

Aceste părţi ale corpului uman vor fi date uitării! © pixabay.com

În viitorul apropiat, unele părţi ale corpului uman vor rămăne doar o amintire. Charles Darwin a identificat mai multe organe pe care le-a descris clar a fi inutile.

Părul de pe corp. Doar sprâncenele şi părul masculin facial joacă un rol important, restul fiind complet inutil, conform evz.ro.

Muşchii externi ai urechii. La fel ca şi animalele, oamenii au muşchi la urechi. Spre deosebire de iepuri, oamenii nu pot să le rotească, aşa că nu prea folosesc la nimic.

Măselele de minte. Am evoluat, iar oamenii cu danturi perfecte sunt foarte rari. Tocmai din acest motiv, măselele de minte sunt doar o durere în plus pentru om.

Nodul din gât. Este o rămăşiţă din epoca reptilelor, care apare la mai puţin de 1% din populaţie. De multe ori ele cauzează probleme nervoase.

Sfârcurile masculine. Având în vedere că bărbaţii nu alăptează, ele sunt considerate inutile.

Degetele de la picioare. Mersul oamenilor au evoluat, iar aceştia au descoperit că pot să meargă mai mult pe linia mediană a picioarelor lor, dar apoi au transferat echilibrul pe partea degetului mare. Lucrurile s-au schimbat în sensul în care folosesc din ce în ce mai puţin degetele pentru echilibru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro