Uită de toţi detergenţii scumpi! Cum îţi cureţi vasele de grăsime şi murdărie în doi paşi şi trei mişcări, fără să cheltui vreun ban

Sursa foto: Expunere.com

Una dintre cele mai detestate sarcini ale unei gospodine este, fără doar şi poate, curăţarea vaselor de murdărie şi grăsime. Tocmai de aceea, dacă te-ai plictisit să cheltui sume exorbitatente pe detergenţi, îţi propunem să optezi pentru un truc super simplu.

Conform Perfect Ask, ai nevoie doar de două ingrediente: bicarbonat de sodiu şi apă oxigenată pentru ca vesela să strălucească.

Aşadar, pentru a-ţi prepara soluţia eficientă în curăţarea vaselor de murdărie şi de grăsime trebuie să pui într-un recipient de sticlă un sfert de pahar de bicarbonat de sodiu, după care să adaugi apă oxigenată, până când se va forma o substanţă vâscoasă. Această pastă se aplică pe suprafeţele pe care vrei să le cureţi. Aşteaptă câteva minute, după care şterge şi spală vasele cu apă călduţă.

Citeşte şi:

Ingredientul minune din bucătărie care vindecă tusea puternică şi te scapă de mucozităţile din plămâni într-o singură noapte

Este epidemie de tuse convulsivă! Ce apel au lansat autorităţile

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro