Uite ce face Ellie White în scopuri caritabile

Una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi din ţară s-a înhămat la o treabă aproape imposibilă pentru a-i ajuta pe adulţii şi copiii cu boli incurabile. Ellie White, căci despre ea este vorba, se pregăteşte intens să participe la un semimaraton, alături de alte peste 150 de persoane care vor alerga pe 19 mai în cadrul echipei Hospice Casa Speranţei. Scopul vedetei este de a atrage atenţia asupra celei mai mari organizaţii medicale non-profit din România şi care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii şi adulți cu boli incurabile în Bucureşti, Braşov, Făgarăş şi Zărneşti .

M-am alăturat acestei echipe la semimaraton şi vreau să atrag atenţia că fiecare clipă de viaţă trebuie preţuită. Sunt copii şi adulţi care suferă din cauza unei boli necruţătoare şi au nevoie de ajutor”, spune Ellie White.

Mai mult, vedeta nu e la prima ei participare la semimaraton, acum doi ani fiind însă nevoită să abandoneze cursa din cauza unor probleme de sănătate. Anul acesta însă, bruneta e decisă să facă o figură mai frumoasă: „Mă simt în formă maximă şi mă antrenez pentru semimaraton de mai bine de o lună. Marea mea satisfacţie este că, la linia de sosire, mă va aştepta Mihăiţă, fiul meu. O sa ajung la finish pentru el”, ne-a mai declarat Ellie White.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro