VIDEO Uite cum îl întinereşte noua soţie pe Dorin Cocoş! Au dansat până dimineaţa!

+2 click pentru
galerie

Dorin Cocoş este la a doua tinereţe. La cei 52 de ani, omul de afaceri s-a distrat pe cinste într-un club din Capitală, întreţinând atmosfera pe ringul de dans pe tot parcursul serii.  

După ce în urmă cu şase luni s-a căsătorit civil cu Diana Roibu, o domnişoară în vârstă de 26 de ani, Dorin Cocoş încearcă acum pe cât posibil să-i facă toate poftele soţiei sale. Primul pas a fost chiar transformarea de look a omului de afaceri, care a reuşit să dea jos aproximativ 20 de kilograme într-o perioadă destul de scurtă. Cu o soţie în floarea vârstei, fostul soţ al Elenei Udrea şi-a adus aminte în acest weekend şi de anii tinereţii. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe omul de afaceri într-un club de fiţe din centrul Capitalalei, unde şi-a făcut apriţia la braţul Dianei.
Deşi era puţin trecut de miezul nopţii, Dorin Cocoş a afişat o poftă de distracţie foarte mare. Însoţiţi de câţiva prieteni, cel mai probabil cunoştinţele soţiei sale, omul de afaceri nu s-a lăsat intimidat de vârsta fragedă a acestora, ba chiar a încercat să-i întreacă în ale dansului. Din câte se pare acest lucru i-a ieşit de minune, Cocoş rămânând pe ringul de dans aproape toată noaptea. Nici tânăra sa soţie nu a fost mai prejos, întreţinând atmosfera cu mişcări seducătoare pe tot parcursul serii. 
A.P.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro