Uite cum o înşală Maharu pe eleva violată de la liceul "George Enescu"! Cu ce texte perverse agaţă puştoaicele fostul iubit al Simonei Sensual! "Te pup la păsărică!"

Nicu Maharu este celebru pentru palmaresul de femei care i-au trecut prin aşternuturi după despărţirea de Simona Sensual. A "bifat" de la femei celebre, la studente sau dive autohtone. Reporterii SPYNEWS au descoperit metoda inedită prin care bărbatul agaţă pe internet.

Zilele trecute, Nicu Maharu a ţinut primele pagini ale ziarelor cu noua cucerire: eleva violată de la liceul "George Enescu", cea care s-a transformat nu demult într-o nimfomană asumată. O fire excentrică, Maharu nu doreşte încă să fie bărbatul unei singure femei, aşa că a trecut la o nouă etapă. Bărbatul a agăţat pe internet o puştoaică de doar 23 de ani printr-o metodă inedită. Extrem de direct, fostul iubit al Simonei Sensual a trecut rapid peste mesajele de curtoazie şi cele siropoase şi i-a propus puştoaicei blonde pe care a pus ochii o întâlnire la ceas de seară. "Eşti pe placul meu, să mor! Hai să ne vedem. Te iubesc", i-a scris Maharu, mai direct ca niciodată.

Şi nu s-a oprit aici. După ce a păcălit-o spunându-i că este singur şi disponibil, Nicu Maharu a trecut la conversaţiile siropoase. "Vreau mult, mult să ne vedem. Unde vrei tu. Nu îmi plac proastele. Te pup la păsărică. Lasă-mi numărul tău să te sun să vorbim", a adăugat Maharu, sigur pe el. Discuţiile au ajuns atât de intime încât bărbatul i-a povestit noii cuceriri totul despre dimenisiunile penisului lui.

"Sunt bine la capitolul dimensiuni, iubi. Chiar şi cu opţiuni", referindu-se, cel mai probabil, la cele patru bile din dotările lui, care au fost extrem de discutate de către fostele iubite ale  bărbatului. Apoi, discuţia s-a încheiat cu o fotografie trimisă de către Maharu, special pentru blondina care l-a cucerit.

De aici până la o frumoasă poveste de dragoste nu este decât un pas, iar fostul iubit al Simonei Sensual pare extrem de dispus să îl facă şi să se piardă în magia unei noi iubiri. Astfel, bărbatul trecut de prima tinereţe şi-a curtat timp de două zile viitoarea iubită şi nu s-a lăsat până nu a convins-o să iasă cu el.

A.G

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro