Uite produsul pe care-l cumperi cu mai mulţi bani pentru o calitate mai bună, dar nu face nicio diferenţă!

Un produs pe care-l cumperi la fiecare sesiune de shopping e un produs aproape inutil! Dacă eşti tipul de persoană economă care ţine la veniturile din casă sau pur şi simplu iubeşte să fie organizată şi "clean" la propriu şi la figurat, ştirea asta o să-ţi dea de gândit.

Conform unui studiu publicat în "The Journal of Antimicrobial Chemotherapy" (Jurnalul chimioterapiei antimicrobiale), săpunurile antibacteriene pe care le cumperi au exact acelaşi efect cu săpunurile normale! Cercetătorii din Korea au studiat efectul unui antiseptic din săpunurile antibacteriene asupra bacteriilor.

Ingredientul a fost testat pe 20 de tipuri de bacterii şi paralel, pe 16 adulţi. Au comparat eficienţa unui săpun obişnuit cu cea a unui săpun antibacterian în ceea ce priveşte ţinerea bacteriilor de pe mâini la distanţă.

Rezultatul studiului a fost o răstunare pentru marketingul producătorilor de săpunuri antibacteriene. Studiul a dovedit că ingredientul "minune" pe care-l conţin săpunurile antibacteriene nu au de fapt niciun efect în plus asupra germenilor.

Sursă foto: Hepta
A.C.
Citeşte şi:
Cum să îţi faci acasă un săpun natural? Hidratează perfect pielea uscată

Elimină COMPLET ridurile cu un săpun-medicament făcut în CASĂ! Aspectul pielii tale va fi de nerecunoscut

VIDEO / Ce se întâmplă dacă pui un săpun în cuptorul cu microunde?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro