ULTIMĂ ORĂ! După ce Alexandru Arşinel a fost audiat la DIICOT, medicul Mihai Lucan este arestat la domiciliu

Alexandru Arşinel şi Mihai Lucan © Arhivă

În urmă cu o zi, artistul Alexandru Arşinel a fost la audieri la DIICOT, fiind implicat în dosarul medicului Mihai Lucan. Astăzi, acesta se află în arest la domiciliu. 

În urmă cu o zi, Alexandru Arşinel s-a prezentat la audierile DIICOT, deoarece este implicat în dosarul medicului Mihai Lucan. La nici o zi distanţă după audieri, doctorul Mihai Lucan se află în arest la domiciliu, conform Mediafax.

Artistul Alexandru Arşinel s-a prezentat la audieri pentru a da explicaţii cu privire la operaţia de transplant la care a fost supus în urmă cu câţiva ani. Acesta s-a prezentat ca martor. Medicul Mihai Lucan este acuzat de devalizarea Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal.

În anul 2013, când Alexandru Arşinel a fost operat, s-a declanşat un mare scandal, medicul fiind acuzat că i-ar fi acordat tratament preferenţial marelui actor. Numele lui Alexandru Arşinel a apărut, de altfel, într-un dosar, după ce o persoană a depus o plângere, reclamând faptul că actorul ar fi beneficiat de tratament preferenţial.

Plângerea a fost înaintată pe data de  27 septembrie 2013, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca. Dosarul a fost, însă, clasat în 2015, după ce instanţa a motivat că persoana care a reclamat nu este direct afectată şi nu ar fi existat un mandat direct din partea bolnavilor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro