Ultimă oră! Rectorul Academiei de Poliţie "AIC" a demisionat, după ce a fost acuzat că a hărţuit o adolescentă

Daniel Torje © academiadepolitie.ro

Astăzi, Daniel Torje, rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" a demisionat, după ce o fată l-a acuzat că a hărţuit-o sexual.

Daniel Torje, rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", a demisionat astăzi, după ce o fată l-a acuzat că a agresat-o sexual, conform stiripesurse.ro. Aceste acuze au ieşit la iveală, după ce ar fi avut loc în sesiunea din vara anului 2017. 

Corpul de control al MAI a demarat o verificare, pentru a afla dacă această situaţie neplăcută a avut loc. 

"Iubesc uniforma și îmi respect colegii care, cu devotament și profesionalism, slujesc această țară. Din respect pentru ei și pentru ceea ce trebuie să însemne, într-o societate civilizată, cuvintele ”onoare” și ”demnitate” voi renunța la funcția de rector al Academiei de Poliție. În același timp, mă pun la dispoziția organelor abilitate pentru a se stabili dacă afirmațiile mele sunt adevărate. În prima ședință a Senatului universitar am să-mi prezint demisia. Le mulțumesc public tuturor celor care au avut încredere în mine, în profesionalismul și caracterul meu", a relatat acesta pentru Mediafax. 

De asemenea, acesta a mai precizat că acuzele nu sunt reale şi ţine foarte mult la slujba pe care o are. 

"Ceea ce a apărut în presă sunt invenții și mizerii incalificabile. Este un subiect inventat. Dezmint categoric orice implicare a mea într-un astfel de scandal, care urmărește în fapt plecarea mea din funcția de rector. Din poziția în care sunt, de angajat al M.A.I., nu-mi este îngăduit să ies în spațiul public pentru a prezenta toate dovezile prin care eu am fost împiedicat să-mi exercit funcția de rector și presiunile la care am fost supus pentru a renunța la această funcție. Nu vreau să fac parte din acest „război național”. Sunt un simplu funcționar al statului care, prin conștiinciozitate și rigurozitate încerc să-mi îndeplinesc atribuțiile de serviciu. Iubesc instituția pe care am slujit-o peste 25 de ani. Nu pot accepta ca numele ei să fie târât în tot felul de scandaluri publice pe subiecte care nu au nicio legătură cu realitatea", a mai spus Daniel Torje. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro