Ultimele informaţii despre legea care interzice fumatul în spaţii publice

Legea care interzice fumatul în spaţii publice va fi discutată miercuri la Curtea Constituţională, la sesizarea formulată de 33 de senatori. Aceştia susţin că, prin definirea spaţiului public închis, legea introduce o formă de discriminare, potrivit mediafax.ro.

Un grup de 33 de senatori a depus, pe 21 decembrie, la Curtea Constituţională contestaţia referitoare la legea care interzice fumatul în toate spaţiile publice închise, adoptată în 15 decembrie de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Cei 33 de senatori care au semnat contestarea susţin că raţiunea sesizării Curţii Constituţionale "nu vizează interzicerea fumatului în spaţiile publice, ci vizează definiţia «spaţiului public închis»".

În documentul înaintat Curţii Constituţionale se precizează că prin definirea spaţiului public închis ca orice spaţiu destinat utilizării colective, indiferent de forma de proprietate, legea introduce o formă de discriminare.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

VIDEO / Are 112 ani şi susţine că tutunul a ajutat-o să apuce această vârstă! E incredibil câte ţigări fumează pe zi bătrâna din imagine

VIDEO / S-au "ameţit" în timpul orelor de curs! Trei eleve de la un liceu au consumat substanţe INTERZISE la şcoală

ÎNTREBAREA ZILEI - VINERI: Cum afectează fumatul animalele de companie?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro