ULUITOR. S-a întâmplat în România. Hoţul a intrat în casă ca să fure, dar apoi a încercat să violeze un copil!

Un hoţ a intrat într-o casă din comuna Băiculeşti, judeţul Argeş, cu gândul de a-şi însuşi diverse bunuri, dar şi-a schimbat planul când într-o cameră a descoperit un băieţel, în vârstă de 11 ani, dormind. Bărbatul cu apucături bolnave a început să-l pipăie pe băieţel şi a vrut să-l violeze, anunţă curier.ro.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o comună din judeţul Argeş. Bărbatul a intrat într-o casă cu gândul de a "subtiliza" tot ce avea să găsească, dar, când a descoperit un băieţel dormind într-o cameră, şi-a schimbat planul: a început să-l mângâie şi a încercat să-l violeze. Copilul a ţipat şi a trezit-o pe bunica lui, care dormea într-o cameră alăturată.

Hoţul pedofil, Petre Stoica, în vârstă de 25 de ani, din comuna argeşeană Băiculeşti, a fost prins imediat, fiindcă, beat fiind, n-a putut să mai fugă. Poliţiştii l-au reţinut pe loc, dar n-au avut cum să-l interogheze în acea seară, fiindcă nu era în stare să vorbească tot din pricina stării de ebrietate.

Petre Stoica a fost prezentat, ieri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul este acuzat de violare de domiciliu, furt calificat şi tentativă de viol.

SURSA FOTO simbol: Spynews.ro

CITEŞTE ŞI: 

CAZ ŞOCANT: O fată de 10 ani, acuzată că a violat un băieţel de 4 ani!

Ce le făcea învăţătorul pedofil elevilor! "Băga copiii sub catedră şi îi punea să..."

T. C.facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro