Un an de pușcărie și 20.000 lei amendă pentru un celebru model!

Condamnată cu suspendare într-un dosar mai vechi, o bombă sexy din showbiz a primit o veste care a dărâmat-o: trebuie să îşi facă bagajele pentru Târgşor şi să achite rapid şi o sumă colosală!
Beatrice Tican este citată, astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti, unde a atacat o sentinţă dată, recent, în dosarul în care a fost acuzată de mărturie mincinoasă. Instanţa a condamnat-o pe fosta soţie a intelropului Dan Neacşu, alias Cioară, dispunând, ca în final, să execute pedeapsa cea mai mare şi să plătească uriaşă: "(...) în final, inculpata având de executat pedeapsa rezultantă de 1 an şi 2 luni închisoare, la care se adaugă pedeapsa rezultantă de 18.666,66 lei amendă şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b din C. pen pe o durată de 1 an. (...) Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art. 63 ind. 1 din Vechiul C. pen. cu referire la art. 14 din Legea nr. 187/2012 privind înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii. În baza art. 274 alin.1 Cod procedură penală obligă pe inculpată la plata sumei de 1300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat". Tican a încercat atunci să-şi acopere fostul partener cu toate că ea era dintre persoanele şantajate! Totul a plecat de la o sesizare depusă de modelul Beatrice Tican încă din data de 13 august 2014, când aceasta a susținut că soţul ei "prin ameninţare cu acte de violenţă, încearcă să o constrângă să revină la domiciliul conjugal, pe care îl părăsise, din cauza aceloraşi violenţe". Neacşu i-ar fi spus soţiei sale că va face publice mai multe filmuleţe cu ea în ipostaze intime, în condiţiile în care aceasta nu se întoarce acasă. "La aceeaşi dată, poliţiştii au primit o nouă sesizare, de la o altă tânără, tot în vârstă de 21 de ani, cu privire la acelaşi bărbat, care ar fi ameninţat-o, în scopul de a o determina să dezvăluie adresa la care se afla soţia acestuia", se arăta într-un comunicat al Poliţiei. Neacşu a fost prins în flagrant, în timp ce primea de la o altă victimă suma de 1.000 de euro.

Mai are o condamnare cu suspendare

Vestea a picat ca un trăsnet pentru Beatrice, fiindcă ea mai are o condamnare cu suspendare, aşa că, dacă astăzi magistraţii îi resping apelul, ar trebui să se apuce de făcut valiza şi să îşi ia din timp bilet către Târgşor. Scandalul pentru care Tican s-a ales cu un an de puşcărie s-a petrecut în 2013, într-un mall din Capitală. Fotomodelul a susţinut, la scurt timp după incident, că un fost sportiv de performanţă, care era la plimbare cu familia, i-ar fi pus mâna pe fund, aşa că l-a chemat pe soţul ei, Daniel Neacşcu, alias Dan Cioară, interlop din gruparea Sportivilor, să îi spele onoarea. Şi, ca orice mardeiaş care se respectă, Cioară nu s-a dus cu mâna goală, ci cu un "tovarăş", pentru a-l bate pe bărbatul indicat de Beatrice Tican, sub privirile familiei sale. Apoi au ameninţat victimele cu moartea şi au vrut să le tâlhărească. Interesant, deşi victimele interlopilor au depus la momentul respectiv plângeri, Poliţia a ţinut o perioadă dosarul la sertar, fiindcă - spun gurile rele - Dan Cioară avea "intrare" la Ministerul Afacerilor Interne.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro