Un artist celebru recunoaşte că a mâncat... pisici şi câini! "Au un gust fenomenal!"

Atunci când vine vorba de excursii şi mâncăruri exotice, artiştii autohtoni nu se dau înapoi de la nimic. Însă cel care îi întrece pe toţi în materie de preparate este, cu siguranţă, Adrian Daminescu.

Invitat în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", celebrul artist a reuşit să îi lase pe toţi iubitorii de animale cu gura căscată. În una dintre vacanţele sale, în China, Adrian Daminescu a savurat carne de şerpi, rechin, câine şi pisică. "Eu şi soţia mea mâncăm mâncare chinezească europenizată, dar în Shangai am mâncat şi şobolani, şerpi. Şobolanii de crescătorie sunt gustoşi. Carne de câine, carne de pisică... Au un gust fenomenal. Ei mănâncă orice zboară, se târăşte şi înoată. Nu mi-a displăcut. E clar, au cruzimea lor, însă sunt un popor extrem de primitor şi drăguţ. Am stat şapte luni în loc de două săptămni, cât îmi programasem", a mărturisit celebrul artist, la Antena Stars.

Prin patul lui au trecut nume mari ale muzicii româneşti

Printre cuceririle lui Daminescu se numără Anca Ţurcaşiu, Elena Cârstea, Luminiţa Anghel şi fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, Ana-Maria.

Întregul interviu emoţionant, sâmbătă, la ora 13, numai la Antena Stars!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro