PANICĂ! Un avion plecat de la Bucureşti a ATERIZAT DE URGENŢĂ în Franţa!

Un avion Airbus 319 care a decolat în această dimineaţă, la ora 5.35, de pe Aeroportul Henri Coandă şi care avea destinaţia Lisabona a aterizat de urgenţă în Franţa, la Marsilia.

Pilotul a trimis un mesaj de urgenţă şi a fost redirecţionat spre Marsilia. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgenţă. În avion se aflau, foarte probabil, în marea majoritate, cetăţeni români.

Primele posibilităţi luate în calcul de autorităţi sunt fie o defecţiune de ordin tehnic a aeronavei, fie o problemă de ordin medical a pilotului. La bord s-au îmbarcat circa 150 de pasageri, aproape toţi români, care au tras o sperietură soră cu moartea. În astfel de cazuri, compania este obligată să asigure transportul călătorilor spre destinaţie, fie cu alte curse, al căror contra cost nu va mai fi asigurat de clienţi, ci de compania de transport, fie cu alt avion al respectivei companii.

CITEŞTE ŞI: 

PANICĂ! AMENINŢARE cu BOMBA într-un avion!

ACTUALITATE DOSAR PAPARAZZI MONDEN sport HOROSCOP multimedia PUBLICITATE Panică! Un avion de pasageri a cerut aterizarea de urgenţă la Sankt Petesburg


T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro