Un bărbat a început să-și înșele iubita după ce a rămas însărcinată. "M-am culcat și cu sora ei". Ce a urmat

Un bărbat a început să-și înșele iubita după ce a rămas însărcinată. © Arhiva

Un bărbat povestește că a început să-i fie infidel iubitei însărcinate, după ce a aflat un detaliu sumbru din trecutul ei.

Bărbatul mărturisește că a avut o discuție serioasă cu iubita lui și a aflat multe lucruri care i-au dat de gândit.

Citește și: Și-a înșelat soțul invalid cu mai mulți bărbați. "M-am îndrăgostit de altul chiar în spital"

"Eu am 19 ani, ea are 23. Am început să o înșel ca să mă simt mai bine. Am aflat despre ea că a avut 18 parteneri sexuali, iar eu doar 4, până să o cunosc pe ea. Într-o zi eram cu sora ei acasă și începuse să se plimbe prin sufragerie în lenjerie. N-am putut rezista. M-am simțit bine după ce am înșelat-o pentru că m-a deranjat că a fost cu mulți bărbați înaintea mea. Ea a aflat și a spus că trebuie să luăm o pauză. Apoi, am aflat că este însărcinată, dar tot nu m-am putut opri din a-i fi infidel. Îmi doresc mult să devin tată, dar sunt foarte nervos că am aflat prea târziu de trecutul ei. Vreau să rezolv totul, dar nu știu cum.", a fost confesiunea bărbatului.

Citește și: VIDEO / Nu s-a mai epilat de un an şi a întreţinut relaţii intime cu soțul: "A fost şocat"

"Experiențele din trecut ale iubitei tale au făcut-o să devină persoana de care te-ai îndrăgostit în prezent. Este păcat să trăiești în trecut și să nu te bucuri de familia pe care vreți să o întemeiați împreună. Faptul că o înșeli nu va rezolva nimic. Nu era într-o relație cu tine atunci când s-a culcat cu ceilalți bărbați. Trebuie să comunicați mai bine și să încercați să faceți relația să meargă.", a fost răspunsul psihologului, potrivit The Sun. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro