Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Buzău a murit din cauza unei greşeli pe care o fac mulţi oameni. Mare grijă dacă şi tu faci la fel!

Ciprian Mihai, bărbatul care a murit © reporterbuzoian.ro

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Buzău şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic. Mulţi oameni îşi pun viaţa în pericol făcând aşa ceva. Ciprian Mihai a decis să îşi repare singur maşina acasă, dar nu s-a asigurat din niciun punct de vedere.

Ciprian Mihai a murit după ce maşina pe care o repara singur acasă a căzut peste el. La un moment dat, spun localnicii, mașina a alunecat și a căzut peste trupul bărbatului, provocându-i răni incompatibile cu viața. Un echipaj de ambulnaţă a ajuns de urgenţă la faţa locului, bărbatul a fost resuscitat mai bine de o oră, dar fără succes.

Ciprian era cunoscut datorită faptului că se ocupa cu vânzarea maşinilor. El încerca să îşi repare chiar platforma cu care reuşea să îşi întreţină familia. Trupul bărbatului a fost transportat la morga SML pentru efectuarea necropsiei, informează reportebuzoian.ro.

Foarte mulţi oameni preferă să îşi repare autoturismele acasă, fără să îşi dea seama la ce riscuri se expun. Din păcate, pentru Ciprian greşeala a fost fatală. Familia şi prietenii sunt în stare de şoc. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro