Un celebru clarvăzător şi Regina Magiei Albe, săltaţi de poliţişti! Cum înşelau oamenii în schimbul unor sume de bani

În această dimineaţă, 12 persoane au fost săltate şi duse la audieri, printre care şi renumitul Clarvãzãtor si Tãmãduitor Anghel Zãvranov şi Regina Magiei Albe.

Peste 80 de poliţişti din Prahova efectuează percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea a 30 de infracțiuni de înșelăciune și șantaj. Aceştia au cauzat un prejudiciu de peste 200.000 de lei. 82 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova efectuează 5 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Ploiești, la 12 persoane bănuite de înșelăciuni și șantaj.

Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi indus în eroare 30 de persoane, din țară și din străinătate, telefonic sau prin intermediul unor anunțuri online. Aceştia ar fi promis rezolvarea unor probleme personale și de sănătate, în schimbul unor sume de bani. Victimele care refuzau achitarea sumelor solicitate ar fi fost șantajate de cei în cauză, fiind amenințate că persoanele apropiate lor vor muri sau vor avea de suferit.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la peste 200.000 de lei. În cursul zilei de astăzi, poliţiştii urmează să pună în aplicare 12 mandate de aducere. Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Serviciul de Investigații Criminale, pentru audieri. La activitate participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

A.B.

Citeşte şi:

ULTIMA ORĂ. Autorul masacrului din Oregon a fost UCIS de poliţişti! Prima mărturie CUTREMURĂTOARE a unei martore

VIDEO DE GROAZĂ / Un bărbat a fost găsit MORT în râul Săsar! Ce au aflat poliţiştii până acum


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro