Un celebru prezentator TV a fost bătut în plină stradă! Fiul său a fost răpit de lângă el: "M-au lovit în inimă!"

+2 click pentru
galerie

Un celebru realizator TV a trecut printr-un adevărat coşmar. Se plimba pe stradă alături de copilul său pe stradă când a fost atacat de cinci interlopi. Bărbatul a fost lovit cu brutalitate, iar copilul său, în vârstă de 6 ani, a fost răpit.

Mihai Heimann era prezentator la Naţional TV şi realiza o emisiune auto. Dacă pe plan profesional i-a mers destul de bine, în viaţa privată, însă nu a fost deloc aşa. Are doi copii, dar a divorţat de soţia lui cu mare scandal după 9 ani de relaţie. Ba mai mult decât atât, femeia i-a interzis să îşi mai vadă copilul cel mic.

Mihai spune că soţia a fugit de acasă în 2011 cu tot cu fiul său. El s-a luptat ani de zile în instanţă cu fosta soţie pentru a obţine dreptul de a-şi vedea copilul, însă aceasta l-a împiedicat prin orice mijloace.

A primit dreptul de a-şi vedea copilul prin instanţă, dar soţia lui nu acceptat niciodată să îl lase să îl vadă, nici cu executorul judecătoresc.

În luna iulie a acestui an, femeia a plătit cinci interlopi să îl urmărească, să îl bată şi să îl ia pe copil.

"Fosta soţie a avut mai multe tentative. Am fost căsătoriţi din 1996. A pus 5 interlopi să mă atace, m-au lovit în inimă. Copilul ţipa, l- au luat şi l-au aruncat într-o maşină şi au plecat cu el," a spus Mihai Heimann.

Acum, prezentatorul nu mai ştie nimic de băiatul său de două luni de zile. Nici nu are idee dacă mai trăieşte.

Foto: Captură Pro tv

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Război monstru! Mama care a vrut să-şi vândă pruncul pe 5000 de euro, la un pas de bătaie cu străina care i-a crescut fiul aproape un an!

VIDEO / Trei tineri din Brăila s-au filmat în timp ce tăiau coada unui câine cu un topor! E halucinant cum îşi explică gestul macabru

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro