Un concurent din casa "Mireasă pentru fiul meu", pregătit să plece la război! "Sunt gata să mor pentru ţara mea!"
Publicat pe 24.02.2015 la 23:59 Actualizat pe 25.02.2015 la 12:20
Ştirea cum că tinerii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani vor fi chemaţi la încorporare, a speriat o ţară întreagă. Unul dintre cei mai curajoşi bărbaţi, fost concurent din casa "Mireasă pentru fiul meu", nu fuge însă de război şi susţine că este pregătit să îşi apere ţara, chiar cu preţul vieţii.
Ştirea cum că tinerii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani vor fi chemaţi la încorporare a speriat o ţară întreagă. Unul dintre cei mai curajoşi bărbaţi, fost concurent din casa "Mireasă pentru fiul meu", nu fuge însă de război şi susţine că este pregătit să îşi apere ţara, chiar cu preţul vieţii.
Florin Ciobănică, unul dintre cei mai controversaţi concurenţi din casa MPFM, a adunat de-a lungul timpului numeroase critici. Din cauza comentariilor acide şi a atitudinii tranşante, tânărul nu a reuşit să îşi întâlnească dragostea în timpul competiţiei. Ceea ce puţini ştiu despre fostul concurent este faptul că a absolvit o şcoală militară şi este caporal. Mai mult decât atât, din anul 2011, tânărul este trecut în rezervă, ceea ce înseamnă că în cazul unui război este obligat să îşi apere ţara.
"Momentan eu sunt în rezervă, ceea ce înseamnă că în caz de război pot să fiu chemat direct pe funcţie. Şcoala militară o am deja, am terminat la Poliţia Militară Bucureşti şi am lucrat pe funcţie chiar în Capitală. În caz de ceva, eu voi fi chemat pentru a instrui tinerii «bibani», fiindcă am deja grad militar. Nu mi-e frică de nimic, aş lupta pentru ţara mea, chiar cu preţul vieţii. Pentru asta am fost instruit", a mărturisit Florin Ciobănică, în exclusivitate, pentru SPYNEWS.ro.
Totul a pornit în urma unei aprobării modelului formularului medical pe care tinerii cu vârste între 20 şi 35 de ani. Monitorul Oficial a publicat în urmă cu ceva timp modelul certificatului medical pe care cei citaţi pentru încorporare sunt obligaţi să îl prezinte la Biroul de informare-recrutare. Legea spune că, la declararea mobilizării şi a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în calitate de militar în termen ori rezervist concentrat/mobilizat devine obligatorie pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani.
Citeşte şi: