Un desert de sezon! Cheesecake cu cireşe
Publicat pe 09.05.2017 la 09:59 Actualizat pe 10.05.2017 la 10:05
Cheesecake-ul cu cireşe este, fără doar şi poate, cel mai îndrăgit desert şi asta datorită faptului că nu necesită coacere. O reţetă delicioasă şi uşor de preparat.
Cheesecake-ul cu cireşe este, fără doar şi poate, cel mai îndrăgit desert şi asta datorită faptului că nu necesită coacere. O reţetă delicioasă şi uşor de preparat.
INGREDIENTE:
- Stratul 1-
- Două ceşti de biscuiţi zdrobiţi;
- 100 de grame de unt;
- Stratul 2 -
- 100 de grame de brânză topită;
- O cană de zahăr pudră;
- Două linguriţe de zahăr;
- Stratul 3 -
- O cană de nuci, mărunţite;
- Stratul 4-
- O ceşcă de frişcă;
- 30 de grame de zahăr pudră;
- O linguriţă de esenţă de vanilie;
- Stratul 5 -
- Două cutii de cireşe;
Mod de preparare:
Într-un castron se combină biscuiţii sfărâmaţi şi untul topit. Amestecul obţinut se aşează într-un vas de sticlă şi se lasă la răcit timp de 10-15 minute, în congelator.
Într-un bol, se amestecă brânza topită cu laptele şi zahărul pudră. Crema obţinută se toarnă peste blatul din tavă şi se întinde uniform. Peste stratul de cremă se aşează nucile.
Într-un castron se amestecă frişca, zahărul şi esenţa de vanilie şi se toarnă peste nuci. Deasupra aşezaţi cireşele în mod uniform. Se lasă peste noapte în frigider şi se serveşte cu topping de frişcă.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.