Un desert special! Ananas caramelizat cu scorţişoară
Publicat pe 28.06.2017 la 09:59 Actualizat pe 28.06.2017 la 10:22
Pentru azi propunem o reţetă originală. Ananas caramelizat cu scorţişoară, un preparat delicios cu un gust extraordinar de bun. Cu siguranţă te vei îndrăgosti de acest desert de la prima degustare.
Pentru azi propunem o reţetă originală. Ananas caramelizat cu scorţişoară, un preparat delicios cu un gust extraordinar de bun. Cu siguranţă te vei îndrăgosti de acest desert de la prima degustare.
INGREDIENTE:
- Un ananas;
- 1/2 ceaşcă de zahăr brun;
- 1/2 ceaşcă de unt;
- O linguriţă de scorţişoară;
Mod de preparare:
Se așeză feliile de ananas într-o tigaie. Deasupra se presară scorţişoara, apoi se adaugă untul şi zahărul brun. Se găteşc la foc mediu timp de aproximativ 7-10 minute până ce ananasul capătă o culoare maro-aurie. După ce acestea sunt gata se scot pe o farfurie. Se toarnă sosul din tigaie peste feliile de ananas înainte de servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.