Un desert special! Ananas caramelizat cu scorţişoară
Publicat pe 28.06.2017 la 09:59 Actualizat pe 28.06.2017 la 10:22
Pentru azi propunem o reţetă originală. Ananas caramelizat cu scorţişoară, un preparat delicios cu un gust extraordinar de bun. Cu siguranţă te vei îndrăgosti de acest desert de la prima degustare.

Un desert special! Ananas caramelizat cu scorţişoară
https://therecipecritic.com
Pentru azi propunem o reţetă originală. Ananas caramelizat cu scorţişoară, un preparat delicios cu un gust extraordinar de bun. Cu siguranţă te vei îndrăgosti de acest desert de la prima degustare.
INGREDIENTE:
- Un ananas;
- 1/2 ceaşcă de zahăr brun;
- 1/2 ceaşcă de unt;
- O linguriţă de scorţişoară;
Mod de preparare:
Se așeză feliile de ananas într-o tigaie. Deasupra se presară scorţişoara, apoi se adaugă untul şi zahărul brun. Se găteşc la foc mediu timp de aproximativ 7-10 minute până ce ananasul capătă o culoare maro-aurie. După ce acestea sunt gata se scot pe o farfurie. Se toarnă sosul din tigaie peste feliile de ananas înainte de servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.