Un interlop celebru şi-a "ars" fiul, chiar în noaptea nunţii! Invitaţii au rămas mască

+3 click pentru
galerie

Un interlop celebru din Constanța și-a scandalizat cunoscuții, toți infractori cu ștate vechi, după ce și-ar fi jefuit propriul fiu, chiar în noaptea nunții acestuia.

Cunoscut în mediile infracționale din Constanța sub numele de Gipsy și-a făcut, în timp, nenumărați prieteni, atât în țară, cât și în străinătate. Recent, la Constanța, a avut loc nunta fiului său, la care, ca orice lider interlop care se respectă, socrul mare a trimis sute de invitații. Din respect, oamenii au venit, cu mic cu mare, la petrecerea băiatului lui Gipsy, cu darul în plic, așa cum se cuvine la astfel de evenimente. 

Potrivit unor surse din anturajul socrului mare, la miezul nopții acesta ar fi strâns banii de la invitați și ar fi fugit din local. Luat la rost de apropiați, Gipsy ar fi explicat că banii i se cuveneau, întrucât invitații au mers la nuntă ”de obrazul” lui, și nu pentru fiul său. În aceste condiții,  lăutarii ar fi rămas neplătiți, iar o parte din invitați au plecat la scurt timp. Ca urmare a acestui incident, unul dintre principalii rivali ai lui Gipsy, cunoscut sub numele de Domuz (n.r. porc, în traducere din limba turcă), i-a transmis acestuia un mesaj plin de ironie. Domuz s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce i-a reproșat rivalului său că a fugit cu banii de la nuntă și că a riscat, astfel, ca nuntașii să se împartă în mai multe tabere și să se ia la bătaie, gest considerat în lumea interlopă ca fiind extrem de rușinos.

 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro